Praktiske oplysninger ang. tilmelding

Workshops koster 150 kr. og foregår på eller fra Sønderho Skole lørdag fra kl. 13 til ca. 17. Fra kl. ca. 12:30 tilbydes der på Skolen forskellige drikkevarer.
Tilmelding til workshops på hjemmesiden lukker fredag. d. 09. september kl. 12.00.
Du kan dog stadig, tilmelde dig op til workshops start, ved at kontakte Hanne Jensen her. Såfremt der er flere ledige pladser.

Sessions - Spil med

Det er en væsentlig del af ideen med og ånden i GODTFOLK, at der under hele festivalen holdes uformelle sessions. Mange folkemusikelskere kombinerer deres interesse for musikken med egen deltagelse i form af dans og spilleri. Medbring derfor meget gerne dansesko og musikinstrumenter, når I drager til festival i år.

De unge mennesker fra ROD og fra konservatorierne i Esbjerg og Skurup har det med at dukke op her og der for at spille – ofte med mulighed for at festivaldeltagerne kan spille med og danse til. Det er altid gevaldig hyggeligt med disse spontane udbrud. Det er derfor en rigtig god ide at bevæge sig rundt på øen i dagenes løb medbringende dansesko og musikinstrumenter. Man risikerer meget let at løbe ind i noget, man nødigt ville have været foruden. Og det står altid alle frit for at starte en session op hvor og når som helst. Bare gå i gang.

Hvis man med lidt større sikkerhed vil styre imod muligheder for at danse og spille, så har GODTFOLK et lille udvalg af programsat ”spontanitet” i det, vi kalder ”sessions”:

I og omkring teltet ved Sønderho Forsamlingshus er der en stort set konstant session gennem hele festivalen.sessions Den afbrydes ind imellem af små koncertlignende indslag – aldeles uformelt, men altid værd at overvære. Derudover er der tre planlagte sessions i Nordby. Der vil til disse sessions være ”forspillere” og ”fordansere” til stede. Ikke fordi der skal spilles og danses noget bestemt – men for at have noget at falde tilbage på i mangel af andre forslag. Erfaringsmæssigt bliver der tale om ganske meget Fanø-musik og –dans.

 

Ved Sønderho Forsamlingshus

  • Fredag 9/9 14 – 17 Ambassaden (i telt)
  • Lørdag 10/9 12 – 17 Hjørnekroen.

Ambassaden - Hovedgaden 57 - spiserestaurant med særlig Godtfolk-menu. Jam telt.
www.ambassadenfanoe.dk
Hjørnekroen - Hovedgaden 14 - pubstemning.
www.hjoernekroen.dk

Senest ændret onsdag, 31 August 2016 20:07
Mere i denne kategori: « Workshops Tak for din tilmelding! »