Greg Russell & Ciaran Algar

Vi hørte denne unge og stærkt talentfulde engelske duo på Tønder Festival 2015 og var ikke i tvivl da vi fik muligheden for at engagere den på Godtfolk.
Sanger/guitarist Greg Russell og violinspiller Ciaran Algar fandt sammen i 2011 og var allerede året efter ude med deres debut-cd. Derefter gik det overvældende hurtigt med jobs på en lang række festivaler og spillesteder, og duoen modtog anerkendelser i form af flere engelske folkemusikpriser. Senere er det blevet til yderligere 2 cd-udgivelser, og anmeldelserne fortæller at de på kort tid har skiftet status fra talentfulde til modne og særdeles velspillende etablerede musikere.
En afgørende del af forklaringen på at de allerede nu i deres unge alder har nået et så beundringsværdigt højt musikalsk niveau, er helt sikkert at de begge er rundet af musikalske familier og derfor har dyrket musikken fra barns ben.
Vi skal forkæles med udvalg fra Greg Russell´s repertoire af både traditionelle og nyere sange, ind imellem afløst af Ciaran Algar´s både lyriske og gnistrende instrumentalstykker på violinen. Det hele præsenteres gennem en varm og charmerende sceneoptræden.
Det er os en stor fornøjelse med disse to fremragende unge fyre at kunne dokumentere endnu en del af folkemusikkens fremtid.