Fränder

Vi har på Godtfolk altid været opsatte på at præsentere nye interessante navne for vore gæster, og vi er derfor særdeles tilfredse med at kunne byde på denne fine estisk-svenske kvartet. Fränder føjer sig til det voksende segment af unge talentfulde musikere og bands der på bedste vis bærer folkemusikken ind i det 21. århundrede.
Med deres nutidige arrangementer og smukke vokalharmonier fortolker de både traditionel og ny estisk og svensk folkemusik. De gør det tillige på det høje musikalske niveau og med den fremadrettede friskhed og energi som er kendetegnende for den unge generation af folkemusikere. Deres store og tydelige spilleglæde føjer en ekstra dimension til den samlede oplevelse af Fränder.
Kvartetten med Natasja Dluzewska (vokal/violin), Daniel Dluzewski (bas/kor), Gabbi Dluzewski (svensk bouzouki/kor) og Säde Tatar (fløjte/kor) blev dannet for kun et par år siden, men har alligevel nået at optræde i en række europæiske lande. Nu gælder det så Fanø og Godtfolk – hvor de efter alt at dømme også kan præsentere den debut-cd som de i skrivende stund er ved at færdiggøre.
Vi kan love en stærk og nærværende musikalsk oplevelse på højeste niveau når Fränder kræser for tilhørerne i de intime rammer i Sønderho.