Chris Jagger´s Acoustic Roots

Det er nok svært at finde folk der ikke kender Mick Jagger, men en del flere mangler kendskab til hans lillebror og musikalske kollega. Det har ikke forhindret Chris Jagger i at turnere med sin musik siden 1970´erne, og gennem årene er det blevet til mere end 10 albums.
Han har for længst skabt sig et solidt navn med sit elektriske zydecoband, men i de senere år har han befundet sig godt med i sin akustiske trio at få kogt sin musik ned til essensen.
Med sangeren og kapelmesteren selv på guitar og mundharmonika, David Hatfield på kontrabas og Elliet Mackrell på violin kan vi se frem til en gedigen blanding af cajun, zydeco, country, blues og beslægtede genrer. De to musikere bidrager desuden med velklingende vokalharmonier. Hovedparten af repertoiret er skrevet af Jagger selv, men også personlige fortolkninger af kendte klassikere har fundet sin naturlige plads i hans musikalske univers.
Så kendte navne som David Gilmour fra Pink Floyd og Dave Stewart fra Eurythmics har givet ham gode ord med på vejen og har kaldt ham ”en naturlig musiker”.
Se frem til en aften i selskab med en fin og troværdig folkemusiker der har fundet sig godt til rette i en mere nedtonet og nærværende musikalsk fremtoning end sin storebror – men på ingen måde med mindre appel og engagement.