Loading…

Velkommen

Det er 15. gang vi afholder vores lille festival

Læs mere

Sessions

På Godtfolk kan du deltage i sessions og workshops!

Læs mere

Koncerter og bal

Godtfolk er bal til langt ud på natten og smukke koncerter

Læs mere

Musik fra hele verden

På Godtfolk kan du opleve musik fra hele verden.

Læs mere
  • Velkommen
  • Sessions
  • Koncerter og bal
  • Musik fra hele verden

Grundlag og idé

Godtfolk Festival er en mangfoldig og eksperimenterende rootsfestival, der fokuserer på mødet mellem mennesker, musik og kultur. Festivalen kombinerer alt fra Fanø-baller og folkrock til spændende og unikke verdensorkestre, og lægger stor vægt på kvalitet og originalitet. På Godtfolk er man som besøgende aldrig bare tilskuer, men deltager som er medvirkende til at skabe og forme festivalen.

GODTFOLK er både oplevelse og deltagelse. Du kan tage det som en festival med udvidede muligheder.

GODTFOLK er en kombination hvor du kan få stærke koncertoplevelser, svede dig igennem solide baller, deltage i interessante og lærerige workshops og sidde ind med dit eget instrument i uformelle sessions – ja, og så er der jo alt hvad Fanø i øvrigt kan byde på, udendørs og indendørs, i løbet af en sådan begivenhed.

GODTFOLK henvender sig altså til folkemusikelskere, dansere, musikere og spillemænd, men regner du dig selv for alt muligt andet, skulle du måske prøve at dukke op alligevel. Den musik vi præsenterer, appellerer erfaringsmæssigt til et meget bredt publikum. Ikke mindst den rige musik- og dansetradition her på Fanø giver GODTFOLK dig mulighed for at opleve - og så er Fanø jo oveni det hele også velbevarede bymiljøer, specielle naturområder og suveræne sandstrande.

Vi tog hul på idéen i 2003, og interessen har givet os vældig lyst til at holde fast. Vi satser først og fremmest på høj kvalitet og originalitet til rimelige priser. Vi vil gerne præsentere et program hvor den lokale og den nationale musik veksler med musik fra den anden side af horisonten. Vi vil også gerne henvende os til såvel de unge som de knapt så unge.

Senest ændret mandag, 18 August 2014 09:40
Mere i denne kategori: « Program 2017 Sponsorer »